Какво е покритието на мрежата?
Погледнете в раздел покритие за покритие отнасящо се до кабелната ни мрежа. Относно покритие чрез радиотрасета (възможноста е около 75% за района на гр.София), то най-добре ще е да се свържете с Нас от раздел контакти.

Има ли ограничения по трафик и време?
Всички абонаментни планове на фирма ЛОЗЕНЕЦ-ЛАН, не предвиждат ограничаване по трафик и време.

Каква е скоростта?
В рамките на локалната мрежа скороста е 100 Mbit/s. Скороста на достъпа до Интернет зависи от абонаментният план който сте избрали.

Какво е необходимо да имам на компютъра си за включване към мрежата на ЛОЗЕНЕЦ-ЛАН?
Единствено, което Ви е необходимо е мрежова карта 100Base-T с интерфейс за UTP, която можете да закупите от нас при самото свързване или от всеки компютърен магазин.

Какви са сроковете за включване към мрежата на ЛОЗЕНЕЦ-ЛАН?
Ако попадате в жълтите зони на покритието ни, свързването става веднага, ако сте в кафявите- до три работни дни. Препоръчваме Ви за Ваше и наше улеснение да се свържете с нас, за да можем да дадем отговор за възможността за включването Ви.

Каква е максималната скорост на достъп до Интернет?
За връзка към Интернет се ползват високоскоростни канали, които осигуряват скорост, многократно по-висока от традиционния достъп по телефона чрез модем. Скороста ни може да достигне 50 или дори 100 мегабита, в зависимост от типа и нуждите на различните клиенти.

Какви са минималните изисквания към компютъра ми, за да мога да се свържа?
Достатъчен за сърфиране е дори компютър от класа 486. Може да се каже, че почти няма изисквания към хардуера за да Ви свържем.

Имам два компютъра и желая да бъдат свързани и двата към Вашата мрежа. Възможно ли е, и дали ще се отрази това на цената?
Да възможно е. Няма да има промяна на цената за свързването Ви.

Кои ресурси на Моят компютър ще са достъпни за останалите потребители на мрежата?
Всеки потребител може да предостави за ползване на останалите потребители тези ресурси, които сметне за необходимо. Възможно и желателно относно сигурноста на данните Ви е да не споделяте нищо.

Ще ползвам ли отстъпка, ако предплатя за по-продължителен период?
Да! При предплащане на 3месечни такси се ползва един месец отстъпка, т.е. плащате 3месеца, а ползвате 4месеца.